Wij hebben een nieuwe webshop en werken constant aan de verbetering van de site!

 

Maandag - Vrijdag besteld, binnen 24u verzonden
Gratis bezorging vanaf €50
Gratis deskundig advies

Maandag tot en met vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag alleen op afspraak / Zondag zijn wij gesloten

Arnold-Sauwenlaan 56
3650 Dilsen-Stokkem

Hoe retourneer of wijzig je je bestelling

Retourneren:

100% witte verf, kant en klare verf of kleurloze verf mag je retourneren binnen de 14 dagen. Aan deze verf zijn namelijk geen kleurpigmenten toegevoegd. Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit, standaard wit of kleurloos, vallen onder gekleurde verf. Dit geldt ook voor lichte kleuren, zoals RAL 9010 en RAL 9016. Deze verf mengen wij speciaal voor jou in de gewenste kleur in het product van je keuze. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet worden geretourneerd.

Heb je op kleur gemengde verf besteld, maar ben je van mening dat de kleur niet goed is? Neem dan direct contact met ons op. Wij vragen je vervolgens om een roerhoutje op te sturen met de betreffende kleur. Let op: roer de verf enkele minuten linksom en rechtsom met het roerhoutje, zodat het pigment goed mengt met de verf. Zodra we het proefstukje hebben ontvangen, vergelijken onze verfspecialisten de kleur met de officiële kleurenwaaier. Gemengde kleuren mogen 5% afwijken van de kleurenwaaier. Wanneer wij de kleur niet voldoende kunnen beoordelen, sturen wij het roerhoutje naar de fabrikant. Zij beoordelen de kleur opnieuw.

LET OP: Controleer je bestelling altijd direct zodra je deze hebt ontvangen. Is er iets mis gegaan met de bestelling of heb je schade aan een product, dan verzoeken wij je om dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons te melden. Na dit termijn is het niet meer mogelijk om je bestelling te retourneren.

Bestelling wijzigen of annuleren:

Heb je een foutje gemaakt bij het bestellen of wil je een bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op met onze klantenservice. In het weekend stuur je best een mailtje.

Zorg ervoor dat je je ordernummer bij de hand hebt en deze altijd vermeld in je mail!

LET OP: eens je bestelling al verzonden is kan deze niet meer geannuleerd of gewijzigd worden.