Wij hebben een nieuwe webshop en werken constant aan de verbetering van de site!

 

Maandag - Vrijdag besteld, binnen 24u verzonden
Gratis bezorging vanaf €50
Gratis deskundig advies

Maandag tot en met vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag alleen op afspraak / Zondag zijn wij gesloten

Arnold-Sauwenlaan 56
3650 Dilsen-Stokkem

Kleurgarantie

Kleurgarantie:

We werken uitsluitend met 100% originele producten. Dat wil zeggen dat we altijd rechtstreeks bij de fabrikant of erkende leverancier bestellen. Alle op kleur gemengde verf wordt door middel van onze computergestuurde mengmachines op kleur gemaakt. Deze kleurenmengmachines zijn gevuld met merkgebonden, originele kleurpigmenten en worden onderhouden en afgesteld door de fabrikant.

Foute kleur ontvangen?

Soms lijkt de verf een andere kleur te hebben dan je hebt besteld. Dit kan door lichtval in je woning, de glansgraad van de verf en de andere kleuren in huis komen. Ook wijken de kleuren op je beeldscherm lichtjes af met de werkelijkheid. De kleur in de pot kan door het soort product of de glansgraad ook afwijken. Het kan ook zijn dat de pigmenten onderaan liggen. Controleer daarom eerst je kleur en dit doe je als volgt:

· Verdeel alle pigment goed door met een roerhoutje linksom en rechtsom door de verf te roeren.

· Laat het roerhoutje volledig drogen. Je ziet de effectieve kleur pas nadat de verf volledig is uitgehard.

Als de kleur nog niet goed is, neem dan meteen contact met ons op. Wij vragen je vervolgens om een roerhoutje op te sturen met de betreffende kleur. Zodra we dit proefstukje hebben ontvangen, vergelijken we de kleur met de officiële kleurenwaaier. Hierbij houden we rekening met de glansgraad van de verf. Gemengde kleuren mogen 5% afwijken van de kleurenwaaier.

!Let op: Als het verfblik al (bijna volledig) is gebruikt is het niet mogelijk om de verf te retourneren.